Psykoterapeutin työn jälki on parhaimmillaan mullistavaa. Se voi nostattaa ihmisiä ahdistuksesta ja epätoivosta kohti aidommin koettua, sosiaalisesti nyansoitua ja arvokasta elämää. Itsenäisen psykoterapeutin työ voi olla myös tiivis ja keskeinen osa nykyaikaista terveydenhuoltoa, kun terapeutilla on nykyaikaiset työkalut.

Suunniteltu psykoterapeuteille

MinduuPro on suunniteltu modernille psykoterapeutille, joka haluaa olla osa asiakkaansa kokonaishoitoa ja hoitaa tietoturva-asiat vastuullisesti. MinduuPro-terapeuttina voit keskittyä kliiniseen työhön ja antaa näppärän järjestelmän helpottaa toimistotehtävissä.

MinduuPro toimii asiakasrekisterinäsi ja hallinnoit sen avulla myös tulevia tapaamisiasi kätevästi ja tietoturvallisesti. Kanta-liittymällä teet nykyaikaiset sähköiset potilasmerkinnät. MinduuPro:lla luot kuukauden laskut ja lähetät ne parilla napin painalluksella. Palvelu luo myös puolestasi automaattisesti kuntoutuspsykoterapian Kela-tilitykset. MinduuProssa pääset aina tietoihisi käsiksi missä tahansa turvallisen internet-yhteyden päässä.

Parempaa tiedonkulkua

MinduuPro-terapeuttina asiakkaallasi on mahdollisuus kokonaisvaltaisempaan moniammatilliseen hoitoon. Pystyt seuraamaan yhteistyötahojen kuten työterveyshuollon tai yksityisen psykiatrin hoitosuunnitelmia ja merkintöjä. Halutessaan asiakkaasi voi jakaa psykoterapian merkinnät myös muille mielenterveystietoja hyödyntäville hoitohenkilöilleen. Tämä mahdollistaa psykoterapiaprosessin ja ammatillisen kantasi tehokkaamman huomioimisen kokonaishoidossa.

Kätevämpi asiakashankinta

MinduuProssa voit ottaa käyttöösi myös psykoterapeutin julkisen Minduu-profiilin, joka toimii ammatillisena kotisivunasi. Keskittämällä asiakashankintaasi Minduu-profiiliin, voit itse säädellä, milloin yhteydenottoja tulee asiakkailta ja millaisia asiakkaita etsit. Psykoterapiaa varten suunnitellut profiilitiedot vähentävät turhia yhteydenottoja ja tarvittavan etukäteisviestittelyn määrää. Samalla tuet helppoa psykoterapiaan pääsyä Suomessa.

Tarjoa terapiaa paikasta riippumatta

MinduuProssa edistät terapiaprosessin jatkuvuutta ja vähennät peruutusaikoja käyttämällä tietoturvallista videoyhteyttä, kun kasvokkain tapaaminen ei onnistu. Näin myös laskuttamattomia aikoja on vähemmän.  Laskuttamattomia hajatunteja voit vähentää myös tarjoamalla Minduu-profiilin kautta yksittäisiä konsultaatiokäyntejä.

Helpoin tapa liittyä Kantaan psykoterapeuttina

MinduuPron käyttöönotto on tehty avaimet-käteen-periaatteella mahdollisimman vaivattomaksi ja helpoksi. Yhdellä fiksulla järjestelmällä huolehdit aina uusimmista tietoturva-vaatimuksista ja pysyt kilpailukykyisenä muuttuvassa psykoterapiakentässä. Järjestelmän kehitys seuraa jatkossakin psykoterapeuttien muuttuvia tarpeita, joten pysyt kiinni kehityksessä nyt ja tulevaisuudessa.

Haluatko nähdä miten MinduuPro toimii? - Varaa aika etädemoon

Jos et löydä sopivaa aikaa varauskalenterista, lähetä viesti meille pro(at)minduu.fi .