Tavoitteena onnelliset käyttäjät

Varaa maksuton etädemo ja näe itseTilaus ja hinnat

Mitä jäsenemme sanovat

“Avatessani oman vastaanoton Espoon Keilarantaan, halusin löytää sovelluksen, joka auttaisi minua kaikenlaisten käytännön asioiden hoitamisessa. Rutiinitöiden, kuten laskutuksen tai Kela-tilitysten sijaan halusin keskittää aikaani asiakastyöhön. Tähän MinduuPro on osoittautunut loistavaksi ratkaisuksi”, kertoo Helsingissä psykoterapeuttina työskentelevä Mikko Sammalkivi.

LUE MIKON TARINA

”On aihetta jakaa asiakastyytyväisyttä, jopa käyttäjäonnellisuutta. Käyttö on sujuvaa, selkeää ja hyvin ohjeistettua. Kantaan liittyminen on jo vireillä ja odotan siihen pääsyä.

Sitten tähän onnellisuutta tuovaan puoleen. Tuntuu jopa hieman ihmeelliseltä, että joku on päättänyt panostaa meihin ammatinharjoittajiin ja meidän yritystoiminnan tukemiseen ja sujuvuuteen. Arvostan todella paljon sitä, että saan palvelun luotettavalta, tietosuojaan panostavalta sekä erityisesti eettisen tarkastelun kestävältä liiketoiminnalta, joka on sitoutunut osaltaan myös parantamaan maailmaa.

MinduuPro tuo innostusta ja työhyvinvointia!”

“Minä olen ehtinyt kokeilla erinäisen määrän eri asiakashallintaohjelmia ja päädyin, onnekseni, MinduuPro:hon. Voittaa kirkkaasti kaikki kilpailijansa. Niin kalliit kuin halvatkin. Toimii hyvin, kohtaa erinomaisesti ainakin omat tarpeeni ilman yletöntä kalliita hilavitkutin lisäosapaketteja. Ja mikä parasta on ohjelman kehittäjien joustava asenne asiakkaiden tarpeille ja valmiita mahdollisiin parannuksiin.”

“Hämmästyttävän tehokasta. Ja miten kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin toiveisiin heti tartutte ja pohditte .. Melko kurkoa .”

” Kylläpä vaikuttaa näppärällä tämä MinduuPro Tätä olen kaivannut ,nyt tämä on totta … kätevää kirjata ja laskuttaa … mukana nykyajassa minäkin !!!”

”Hyvä ja lämmin tuki käyttöönoton joka vaiheessa ja ensituntumalta ilmeisen toimiva systeemi. Ennakko-oletuksista poiketen Kantaan liittyminen ei ollutkaan monimutkaista, eikä ainakaan korkeampaa matematiikkaa.”

”Miljoona kertaa mieluummin käytän sen 2-4 tuntia kuussa ottamalla pari käyntiä lisää, kuin kiroilen koneen ääressä ja menetän hermoni. Pari napin painallusta ja avot!”

“On miellyttävää olla Minduupron käyttäjä, koska tulen kohdatuksi ja minuun suhtaudutaan arvostavasti.”

“Kiitokset, että tällainen ohjelma on tehty meidän psykoterapeuttien tarpeisiin räätälöidysti!”

“Fantastista, että olette nähneet vaivan rakentaa juuri meidän psykoterapeuttien tarpeisiin sopivan ohjelman. Suuret kiitokset ja ruusuja lähettäisin, jos voisin.”

“Laskutus on vaivatonta ja Kelan lomakkeiden laatimiseen ei enää kulu tuntikausia. Myös kirjaaminen on helppoa ja Kantaan siirtyminen Minduun tuella onnistui hyvin.

“Palvelu suhtautuu käyttäjäänsä kuin ystävään ja hyväksyy hänen tarpeensa ja pyrkii tukemaan hänen työtään kykyjensä mukaan.”