Ominaisuudet - MinduuPro
MinduuPro

Kaikki mitä tarvitset.

MinduuPro on psykoterapeutin assistentti ja luotettava kumppani. Voit keskittyä rauhassa kliiniseen työhön – tai satsata vapautuvan ajan itsestäsi huolehtimiseen.

Asiakashallinta

MinduuPron avulla asiakastiedot ovat aina järjestyksessä ja kalenterisi ajan tasalla.
l

Kela-tilitykset

MinduuPro täyttää sinulle valmiiksi Kelan tilityslomakkeet (KU205, 206 ja 203). Vähemmän paperisotaa sinulle ja asiakkaallesi.

Pikalaskutus

 MinduuProlla hoidat koko kuukauden laskutuksen parilla napin painalluksella. Lisäksi työnohjaukset ja koulutukset voit laskuttaa helposti. Nyt myös verkkolaskutus.

KANTA

Helpoin tapa liittyä Kantaan. Minduun tuella liittymisprosessi on vaivaton, eikä aikasi kulu byrokratiaan.

Videovastaanotto etäterapiaan

Tarjoamme turvallisen ja helppokäyttöisen työkalun etäterapian toteuttamiseksi. Voit jatkaa asiakassuhdetta, vaikka esimerkiksi muutto estäisi kohtaamisen kasvotusten.
~

Tietoturva

Kun säilytät asiakastietosi MinduuProssa, ne ovat tallennettuna uusimpien säädösten mukaisesti tietoturvallisesti.
o

Suojattu tiedostopankki

Voit tallentaa myös muut liitteet turvallisesti suojattuun tiedostopankkiin. Näin kaikki asiakirjat ovat yhdessä paikassa asiakastietojen kanssa.

Kirjanpidon raportit

Voit hyödyntää käteviä myyntiraportteja ja välittää ne eteenpäin kirjanpitäjällesi. Niistä on myös hyötyä, jos teet kirjanpitosi itse.

Apua myyntiin ja markkinointiin

Käyttämällä MinduuProta varmistat, että asiakkaasi löytävät sinut Googlella ja muilla hakukoneilla. Jos kaipaat uusia asiakkaita, tuomme heidät luoksesi.

Tulossa myös

Turvallinen ja helppo asiakasviestintä

MinduuPron avulla pidät yhteyttä nykyisiin ja tuleviin asiakkaisiisi kätevästi ja tietoturvallisesti. Vähemmän sähköpostittelua ja enemmän aikaa asiakkaillesi!

Terapiaprosessin edistäminen

Sähköinen terapiaprosessin seurantajärjestelmämme kertoo sekä sinulle että asiakkaallesi, kuinka terapia etenee. Paranna lopputuloksiasi havaitsemalla ongelmatilanteet ja ennaltaehkäisemällä keskeytyksiä.

Näin se toimii

 
"Uusi ajanvaraus odottaa hyväksyntää"

Uusi asiakas Minduun kautta

Asiakas löytää Minduu-profiilisi ja lähettää sinulle viestin. Sovitte tutustumiskäynnistä. Asiakas päättää aloittaa psykoterapian kanssasi, joten tallennat asiakkaan tiedot suoraan MinduuProhon.

"Psykoterapiakäynti 11.11.2017"

Potilasmerkintöjen laatiminen

Asiakastapaamisen jälkeen tallennat asiakkaan tiedot palveluun ja teet tarvittavat kirjaukset Kantaan. MinduuPro varmistaa automaattisesti, että kirjauksesi ovat rakenteisen kirjaamisen ohjeistuksen mukaiset.

"Hyvä asiakas, ohessa laskunne ajanjaksolta 1.11.-30.11.2017."

Laskutus ja Kela-tilitykset

Kun on aika laskuttaa, se hoituu näppärästi MinduuPron kautta: Asiakas saa laskun sähköpostiinsa ja maksaa sen suoraan verkkopankissa. MinduuPro täyttää myös Kela-kuntoutustilityslomakkeet automaattisesti ja sinun tarvitsee vain postittaa lomakkeet Kelaan.

"Voisimmeko siirtää tapaamista ensi tiistaille?"

Tietoturvallinen yhteydenpito (tulossa)

Asiakkaasi haluaa siirtää seuraavan tapaamisenne, koska hän on lähdössä työmatkalle. Saat salatun viestin suoraan MinduuProhon. Viesti ei juutu roskapostisuodattimeen eikä voi joutua ulkopuolisten käsiin.

"Kiitos hyvästä palvelusta!"

Etäterapia auttaa missä tahansa

Työmatkastaan huolimatta asiakkaasi ei haluaisi perua tärkeää terapiakäyntiään seuraavalla viikolla. Voitkin kohdata hänet, sillä MinduuProhon kuuluu myös nettiselaimessa toimiva videovastaanotto, jonka avulla terapia jatkuu, vaikka olisitte fyysisesti eri puolilla maailmaa.