Liity tyytyväisten jäsenien joukkoon.

Arvosana:

4 out of 5 stars (4 / 5)

Asiakaspalvelu ja tuki:

5 out of 5 stars (5 / 5)

Haluatko luoda vain hakuprofiilin? Klikkaa tästä.

Yhdistyksen jäsen?

Kysy yhdistysalennusta  chatista tai laita viestiä pro(at)minduu.fi

Sanottua

”On aihetta jakaa asiakastyytyväisyttä, jopa käyttäjäonnellisuutta. Käyttö on sujuvaa, selkeää ja hyvin ohjeistettua. Kantaan liittyminen on jo vireillä ja odotan siihen pääsyä.

Sitten tähän onnellisuutta tuovaan puoleen. Tuntuu jopa hieman ihmeelliseltä, että joku on päättänyt panostaa meihin ammatinharjoittajiin ja meidän yritystoiminnan tukemiseen ja sujuvuuteen. Arvostan todella paljon sitä, että saan palvelun luotettavalta, tietosuojaan panostavalta sekä erityisesti eettisen tarkastelun kestävältä liiketoiminnalta, joka on sitoutunut osaltaan myös parantamaan maailmaa.

MinduuPro tuo innostusta ja työhyvinvointia!”

 ”Fantastista, että olette nähneet vaivan rakentaa juuri meidän psykoterapeuttien tarpeisiin sopivan ohjelman. Suuret kiitokset ja ruusuja lähettäisin, jos voisin.”

”On miellyttävää olla Minduupron käyttäjä, koska tulen kohdatuksi ja minuun suhtaudutaan arvostavasti.”

”Mä oon ihan fiiliksissä tästä.
Ootte tehneet niiiiiiin hyvän jutun!!”

Ehdot

  • Voit kokeilla palvelua maksutta 30 päivää. Koejakso alkaa kun ensimmäisen kerran kirjaudut palveluun ja tallennat omat tietosi. Tilauspäivämäärä ei vaikuta koejakson alkuun.
  • Hinta per käyttäjä. Hintoihin lisätään alv 24%.
  • *MinduuProta voi käyttää myös ilman Kantaa tai Minduu-profiilia

Yhteiskunnallinen yritys

Olemme yhteiskunnallinen yritys ja käytämme tällä hetkellä kaikki tulot palvelun kehittämiseen, ylläpitoon ja markkinointiin, jotta voimme tavoittaa yhä useamman apua tarvitsevan ja tuottamaan laadukkaita palveluita niin terapeuteille kuin asiakkaille.

Yhteiskunnallinen yritys on toimintamalli jossa taloudellinen kannattavuus yhdistetään yhteiskunnallisiin tuloksiin, ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus on aina ykköstavoite; taloudellinen voitto ja kannattavuus ainoastaan välineitä.