Liity tyytyväisten jäsenien joukkoon.

Haluatko luoda vain hakuprofiilin? Klikkaa tästä.

Oletko opiskelija?

Tarjoamme MinduuPro Laskutuksen lähes puoleen hintaan opintojesi ajaksi!

Ehdot

  • Voit kokeilla palvelua maksutta 30 päivää. Koejakso alkaa kun ensimmäisen kerran kirjaudut palveluun ja tallennat omat tietosi. Tilauspäivämäärä ei vaikuta koejakson alkuun.
  • Kirjanpitopalvelun aloituksesta sovitaan erikseen
  • Hinta per käyttäjä. Hintoihin lisätään alv 24%.
  • *MinduuProta voi käyttää myös ilman Minduu-profiilia
  • Kirjanpitopalvelu on maksullinen lisäpalvelu, jonka aloituksesta sovitaan erikseen Minduun ja tilitoimiston kanssa.
  • ** Minduu ei vastaa Kelan määräämistä Kannan käyttömaksuista. Lue lisää käyttömaksuista

Huom. Uuden asiakastietolain ja THL:n määräysten mukaisesti MinduuPro (ns. täysversio) siirtyy uuteen A1-tietojärjestelmäluokkaan siirtymäaikojen puitteissa viimeistään vuonna 2024. Huomioithan myös, että MinduuPro Laskutus – palvelu ei ole asiakastietolain mukainen potilastietojärjestelmä vaan laskutusjärjestelmä. MinduuPro Laskutus on laskutukseen tarkoitettu ns. luokittelematon ohjelmisto. Ainoastaan MinduuPro (ns. täysversio) on tarkoitettu asiakastietolain mukaiseksi potilastietojärjestelmäksi ja sen käyttöönotto vaatii Kantaan liittymisen. Lisätietoa järjestelmien luokittelusta löydät mm. Valviran sivuilta.

Yhteiskunnallinen yritys

Olemme yhteiskunnallinen yritys ja käytämme tällä hetkellä kaikki tulot palvelun kehittämiseen, ylläpitoon ja markkinointiin, jotta voimme tavoittaa yhä useamman apua tarvitsevan ja tuottamaan laadukkaita palveluita niin terapeuteille kuin asiakkaille.

Yhteiskunnallinen yritys on toimintamalli jossa taloudellinen kannattavuus yhdistetään yhteiskunnallisiin tuloksiin, ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus on aina ykköstavoite; taloudellinen voitto ja kannattavuus ainoastaan välineitä.