Helsinkiläinen psykoterapeutti Mikko Sammalkivi kerkesi painia pitkän tovin yrittäjyyteen liittyvien resurssihaasteiden kanssa, kunnes löysi arkeen kaipaamaansa helpotusta MinduuPron ohjelmistosta. Nyt MinduuPro tukee yksinyrittäjänä toimivaa Mikkoa monissa päivittäisissä työtehtävissä, kuten etävastaanotoissa, Kela-raportoinnissa sekä laskutuksessa.

“Avatessani oman vastaanoton Espoon Keilarantaan, halusin löytää sovelluksen, joka auttaisi minua kaikenlaisten käytännön asioiden hoitamisessa. Rutiinitöiden, kuten laskutuksen tai Kela-tilitysten sijaan halusin keskittää aikaani asiakastyöhön. Tähän MinduuPro on osoittautunut loistavaksi ratkaisuksi”, kertoo Helsingissä psykoterapeuttina työskentelevä Mikko Sammalkivi.

Moderni sovellus sisältää kaikki digitaaliset työkalut vastaanoton pyörittämiseen

Yrittäjänä työskentelevän Mikon toiveissa oli tehostaa rutiinitöitä ja vapauttaa aikaa asiakaskohtaamisille. Kiireisiin työpäiviin kaivattu apu löytyi MinduuPron monipuolisista työkaluista, joita Mikko on oppinut hyödyntämään arjesssa nopeasti. Esimerkiksi työläs paperisota on taakse jäänyttä aikaa, kun kaikki tarpeelliset asiakirjat löytyvät nyt näppärästi Minduun sovelluksesta.

“MinduuPro on keventänyt työtaakkaani merkittävästi, sillä esimerkiksi etävastaanotot, laskutus ja ajanvaraus hoituvat nyt näppärästi sen avulla. Lisäksi kuntoutusyrittäjillä on vuosittainen velvoite AVI-ilmoituksen täyttämiseen, johon saan käyntitilastot suoraan sovelluksesta. Minduu on ollut minulle erinomainen ratkaisu, sillä se sisältää oikeastaan kaikki ne työkalut, mitä tarvitsen päivittäisessä työssäni psykoterapeuttina”, Mikko kertoo.

Käyttäjäystävällinen ja nopea sovellus arjen luottokumppanina

Mikko kokee MinduuPron käyttöönoton sujuneen varsin mutkattomasti. Asiantunteva tiimi opasti huolellisesti järjestelmän saloihin, minkä ansiosta digitaaliset palvelut oli helppo integroida arjen rutiineihin.

“Kokemukseni mukaan MinduuPron käyttöliittymä on hyvin yksinkertainen ja helposti omaksuttavissa. Sovellus on tehnyt yrittäjyydestä kokonaisvaltaisesti helpompaa, kun rutiinityöt hoituvat nopeasti ja asiakkaiden kohtaaminen etäyhteyksin on vaivatonta. Mikä tärkeintä, nyt myös aikaa vievä laskutus hoituu ihan parilla napin painalluksella”, Mikko kuvailee.

Yksinkertaisen käyttöliittymän ja monipuolisten ominaisuuksien ohella Mikko nostaa esille MinduuPron ensiluokkaisen tietoturvan, minkä eteen yrityksessä työskennellään jatkuvasti.

Potilastiedot eivät tallennu ollenkaan MinduuPron palvelimille, minkä lisäksi myös potilasmerkintöjen tallentamiseen tai katsomiseen tarvitaan aina fyysinen sote-ammattikortti, pin-koodi, käyttäjätunnus sekä salasana.

“Minduun kohdalla olen ollut erityisen tyytyväinen siihen, että minua on jatkuvasti pidetty ajan tasalla tietoturvaan liittyvistä asioista. He ovat myös päivittäneet sovellusta aina ajan hengen mukaisesti, joten minulla on turvallinen olo sitä käyttäessäni. MinduuPro on saanut aikaan toivotun hallinnan tunteen, kun pystyn reaaliajassa seuraamaan juoksevia asioita aina laskutuksesta ajanvarauksiin. Voin suositella MinduuProta kaikille yrittäjille, jotka miettivät, miten omasta arjesta saisi kevyempää”, Mikko kertoo.

Lue lisää kokemuksia ja katso Mikon video