Koronavirus lisää psykoterapian etävastaanottojen tarvetta. Tarjoamme psykoterapeuteille mahdollisuuden ottaa terveydenhuoltoon suunniteltu etäyhteys ilmaiseksi käyttöön 30 päiväksi.

MinduuPron etäyhteydellä hallinnoit kätevästi etätapaamisia eikä asiakkaan tai sinun tarvitse asentaa koneillenne mitään. Etäyhteys toimii kaikilla yleisimmillä selaimilla (Chrome, Firefox, Safari) ja laitteilla. Samalla voit halutessasi luoda asiakaslaskut ja Kelan tilityslomakkeet MinduuPron avulla.

Ammatinharjoittaja

Tilaa etäyhteys ilmaiseen kokeiluun alennuskoodilla VIDEO

TILAA ETÄYHTEYS

Jos sinulla on jo Minduu-profiili, ota yhteyttä pro@minduu.fi

Yli 5 hengen yritykset ja yhteisöt

Pyydä tarjous pro@minduu.fi

LUE LISÄÄ MINDUUPROSTA

Koejakson jälkeen

Ilmaisen kuukauden jälkeen voit käyttää etäyhteyttä hintaan 20€/kk + alv toistaiseksi koronatilanteen jatkuessa. Seuraamme viranomaisten ohjeistusten ja yleisen tilanteen kehittymistä.

Halutessasi voit jatkaa ilmaisen koejakson jälkeen myös muiden MinduuPro:n ominaisuuksien käyttöä alennettuun hintaan 79€/kk + alv (norm. 89€). Etäyhteyden tai MinduuPro:n voit myös irtisanoa milloin vain.

Muuta huomioitavaa

Jos otat muun etäyhteyden käyttöösi, niin huomioithan, että markkinoilla olevat ilmaiset vaihtoehdot eivät usein täytä joko terveydenhuollon vaatimaa suojaustasoa tai EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR).

Katso Kelan ohje koronaviruksen vaikutuksista kuntoutusterapiaan

 

Kokeile etäyhteyttä ilmaiseksi 30 päivää

Ammatinharjoittajat: Tilaa etäyhteys ilmaiseen kokeiluun alennuskoodilla VIDEO

Yli 5 hengen yritykset ja yhteisöt: Pyydä tarjous pro@minduu.fi