Noin 15 vuotta sitten yritin itse etsiä itselleni psykoterapeuttia, mutta törmäsin turhauttavaan ongelmaan. Terapeuteista ei löytynyt juurikaan tietoa ja sopivan terapeutin löytäminen saati ajan varaaminen oli todella hankalaa. Tämä kokemus jäi vaivaamaan minua ja pari vuotta tuon kokemuksen jälkeen päätin tehdä asialle jotain. Lähdin rakentamaan uudenlaista palvelua, joka tekisi avunsaannista helppoa.

Alusta saakka minulle oli tärkeää, että tämä tehdään vastuullisella tavalla. Minulle olikin selvää, että haluan perustaa nimenomaan yhteiskunnallisen yrityksen, jonka ensisijainen päämäärä on tehdä yhteiskunnallista hyvää eikä maksimoida voittoja.

Olen erityisen ylpeä siitä, että olemme pitäneet eettisistä periaatteistamme kiinni ja olemme olleet apua tarvitsevien ihmisten ja pienten palveluntarjoajien puolella. Tästä periaatteesta pidetään nyt ja tulevaisuudessa kiinni.

Minduun toiminta on hyvin vakaalla pohjalla ja kiitos kuuluu vahvalle tiimillemme. Haluankin kiittää tiimiämme hienosta työstä vuosien varrella. Voin hyvillä mielin siirtää vetovastuun eteenpäin tietäen, että Minduu on osaavissa käsissä.

Uusi toimitusjohtaja löytyi yrityksen sisältä

Mikko Järvinen (KTM) aloittaa syyskuussa Minduun uutena toimitusjohtajana. Mikko toimi aikaisemmin Minduussa kehitystehtävissä. Mikko on työskennellyt yli 20 vuotta digitaalisten palvelujen sekä pienten yritysten liiketoiminnan kehittämisen parissa, ja tuntee hyvin myös sosiaali- ja terveyspalvelujen kenttää. Hän on valmistunut Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta, ja opiskellut myös viestinnän sekä tekniikan alaa.

Harvoin törmää johtajiin, joilla arvot, asenne sekä osaaminen ovat kunnossa. Uudella toimitusjohtajalla Mikolla nämä ovat poikkeuksellisella tavalla tasapainossa ja tiedän, että yrityksen eettisistä periaatteista pidetään jatkossakin kiinni ja asioita tehdään viisaasti.

Olen seuraavat kuukaudet Mikon tukena muutosvaiheessa ja siirryn vähitellen päivittäisistä tehtävistä sivuun. Tulen kuitenkin jatkamaan hallituksen puheenjohtajan roolissa myös jatkossa.

Henri Valvanne
Perustaja, Hallituksen puheenjohtaja