Yleistä

Kenelle MinduuPro on suunniteltu?

Markkinoilla olevat järjestelmät soveltuvat psykoterapeutin käyttöön huonosti. Ne ovat joko kalliita, isojen terveysalan yritysten tarpeisiin suunniteltuja tai muuhun terapiakäyttöön tarkoitettuja – ja psykoterapeutti ei ole fysioterapeutti tai lääkäri!

MinduuPron on tehty alusta alkaen psykoterapeuteille, mikä tarkoittaa sitä, että siinä on juuri oikeat ominaisuudet helposti käytettävässä muodossa kohtuulliseen hintaan.

Kysyimme jäseniltämme mitä he ovat mieltä. Näin he vastasivat:

  • 95% kokee MinduuPron säästävän aikaa
  • 87% antoi arvosanan 4 tai enemmän (1-5)
  • 58% säästää yli 3h kuukaudessa

Miten MinduuPro eroaa muista järjestelmistä?

MinduuPro ei ole perinteinen laskutus- ja kirjanpito-ohjelmisto yrityksille, vaan psykoterapeuteille suunniteltu palvelukokonaisuus, joka sisältää kaikki tarvittavat palvelut terapiavastaanoton pyörittämiseen nyt ja tulevaisuudessa.

Koska MinduuPro on suunniteltu nimenomaan psykoterapeuteille, olemme voineet tehdä siitä äärimmäisen simppelin käyttää. Lääkärin tai vaikkapa fysioterapeutin tarpeet ovat kuitenkin aivan erilaisia.

MinduuPro:

  1. Säästää todennetusti aikaasi
  2. On helppokäyttöisin
  3. On ainoa nimenomaan psykoterapiaan suunniteltu ohjelmisto

Palvelun tuotot käytetään 100% palvelun kehittämiseen ja ylläpitoon. Tavoitteenamme on mahdollistaa nopea ja helppo psykoterapiaan pääsy koko Suomessa, ei maksimoida taloudellista hyötyä.

Voiko MinduuPro:ta käyttää ilman profiilia tai kun en ota uusia asiakkaita?

Voit ottaa palvelun käyttöösi myös ilman profiilia ja MinduuPron palvelut ovat käytössäsi myös, kun olet piilottanut profiilisi. Suosittelemme toki lämpimästi profiilin tekoa.

Kattaako MinduuPro myös kirjanpidon?

Aloitamme pian yhteistyön tilitoimiston kanssa ja pystymme jatkossa tarjoamaan MinduuPron ja henkilökohtaisen kirjanpitäjän samasssa paketissa. Lisätiedot: pro(at)minduu.fi

Voinko siirtää nykyisten asiakkaiden tiedot MinduuProhon?

Kyllä, voit hyvin lisätä nykyisten asiakkaiden tiedot järjestelmään. Jos siirryt toisesta järjestelmästä, voimme auttaa asiakastietojen siirrossa.

Miten autatte käyttöönotossa?

MinduuPron käyttöönotto on suunniteltu mahdollisimman helpoksi eikä vaadi yleensä erillisiä koulutuksia. Lupaamme, että järjestelmä on helppokäyttöisin sovellus asiakkaiden hallintaan psykoterapiassa.

Voimme kuitenkin järjestää maksutta tukea ja opastusta. Esim. Kannan käyttöönoton voimme tehdä käytännössä kokonaan puolestasi ilman lisäkustannuksia avaimet käteen periaatteella.

Tukea voi saada tarvittaessa aina sähköpostilla tai vaikka videoyhteydellä.

Asiakaspalvelumme on saanut täydet pisteet asiakastyytyväisyydessä, joten olet hyvissä käsissä.

Sopiiko MinduuPro useamman terapeutin yritykselle?

Kehitämme yritysversiota useamman hengen yrityksille. Ota yhteyttä pro(at)minduu.fi, niin katsotaan yhdessä teille paras ratkaisu.

Potilastiedon arkisto (Kanta)

Miten voin valmistautua Kantaan liittymiseen?

Pystymme hoitamaan liittymisprosessin puolestasi ja ilman lisäkustannuksia. Sinun osuudeksi jää käytännössä sote-ammattikortin hankinta. Kortin hankkimisen jälkeen on liittyminen nopeaa ja kestää käytännössä enimmillään pari viikkoa.

Voiko MinduuProta käyttää ilman Kanta-yhteyttä?

Kyllä, jos käytät MinduuProta laskutusjärjestelmänä. MinduuPro mahdollistaa Kantaan liittymisen, mutta palvelua voi toki käyttää myös ilman sitä esimerkiksi laskutuksen ja muiden toimintojen osalta. Täyden hyödyn saat kuitenkin, kun otat käyttöön myös Potilastiedon arkiston (Kanta).

Huomoithan, että lain mukaan potilasmerkintöjen tallentaminen sähköisesti vaatii Kantaan liittymisen.

Onko MinduuPro Valviran sertifioima järjestelmä?

Potilasmerkinnät käsitellään ns. A-luokan eRA- järjestelmässä, johon tarjoamme psykoterapeuteille tehdyn käyttöliittymän. Laskutus- ja muut tiedot käsitellään B-luokan järjestelmässä.

eRA on sertifioitu A-luokan järjestelmä. Se tarkoittaa, että eRAn toiminnallisuudet, kehitysprosessi ja käyttöympäristö ovat ulkopuolisen viranomaisen auditoimia ja hyväksymiä, ja uudet ominaisuudet testataan Kelan vaatimalla yhteistestausprosessilla.

Sertifioinnit uusitaan säännöllisesti, ja todistuksena läpäistystä sertifioinnista eRAlla on viranomaisen myöntämä vaatimuksenmukaisuustodistus.

KPMG IT Sertifiointi Oy on sertifioinut Atostek Oy:n eRA järjestelmän THL:n määrittelemää ”Tietoturvavaatimukset A-luokkaan kuuluville järjestelmille ja järjestelmien käyttöympäristöille” -vaatimuskriteeristöä (https://www.kanta.fi/jarjestelmakehittajat/sertifiointi) vasten. Järjestelmä on hyväksytty Kelan yhteistestauksessa sähköisen reseptin osalta 2.7.2015 sekä sähköisen arkiston osalta 24.5.2016.

Voimassaolo edellyttää vuosittaisiin seuranta-auditointeihin osallistumista sekä olennaisista tietojärjestelmään tai vaatimustenmukaisuustodistuksen tietoihin liittyvistä muutoksista ilmoittamista muutosilmoituksella.

Minduun palvelimelle tallennetut muut asiakas- ja laskutustiedot ovat monin eri teknisin tavoin suojattu. Esimerkiksi asiakaskohtaiset tiedostot tallennetaan erilliseen kryptattuun tietokantaan, jolla on ISO 13485 ja 27001 sertifikaatit.

Marraskuun alussa 2021 voimaan tulevan asiakastietolain myötä tietojärjestelmien luokitukset voivat muuttua. Seuraamme THL:n uusia ohjeistuksia ja täytämme nyt ja tulevaisuudessa tarvittavat vaatimukset.


Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Lähetä viesti osoitteeseen pro(at)minduu.fi